Italie Vakantie | Borgo di Fonni

Italie Vakantie

Borgo di Fonni, boerderij vakantie in Italië in Umbrië. Gelegen in de heuvels op 900 meter hoogte. Omgeven door groen met uitzicht op de prachtige bergen van Umbrië. Een paar kilometer van Sellano, Spoleto, Assisi, Norcia, Cascia. Er zijn 3 appartementen met een totale capaciteit van 11 personen. Gasten kunnen gebruik maken van het privë zwembad (6×12-1,50 diep) en de tuin met houtoven en grill. Ook zijn er fietsen. Zo’n 3 km van Borgo di Fonni, in Pupaggi, is een restaurant. Op 8 km van Borgo di Fonni is er een markt. Supermarkt, bank, apotheek, restaurant en pizzeria in Sellano (14 km). De vier appartementen van Borgo di Fonni heten: Appartement Giallo, Appartement Rosso, Appartement Blu, Appartement Verde.

Appartement Giallo: Studio voor 2 personen 35mq op de begane grond. Een tweepersoonskamer. Woonkamer en keuken met fornuis, koelkast, televisie, magnetron, een tafel met stoelen en een open haard. Badkamer met douche. Eigen terras met tafel en stoelen.

Appartement Blu: Drie kamers appartement voor 4/5 personen 60 mq op de eerste verdieping. Twee tweepersoonskamer. Woonkamer en slaapbank enkel, keuken met fornuis, koelkast, televisie, magnetron, een tafel met stoelen en een open haard. Badkamer met douche. Eigen terras met tafel en stoelen.

Appartement Verde:Drie kamers appartement voor 6 personen 80 mq op de eerste verdieping. Een tweepersoonskamer, een tweepersoonskamer en bed enkel. Woonkamer en slaapbank enkel, keuken met fornuis, koelkast, televisie, magnetron, een tafel met stoelen en een open haard. Badkamer met douche. Eigen terras met tafel en stoelen.